Meniu principal

Consilierul Ciprian Ciucu (PNL) susține că viceprimarul Bădulescu l-a dat în judecată

Consilierul Ciprian Ciucu (PNL) susține că viceprimarul Bădulescu l-a dat în judecată

Consilierul general PNL, Ciprian Ciucu, a anunțatcă viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a dat în judecată pentru defăimare, pentru o postare a sa de pe Facebook de anul trecut, în care critică faptul că viceprimarul l-a ”atacat” la un post radio, spunându-le ascultătorilor că se duce cu trotineta la primărie, şi a adăugat totodată că Bădulescu are ”un jeep care l-a costat mai mult decât un apartament în Drumul Taberei”.

”Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată. Culmea este că el mă dă în judecată pentru… atenţie, pentru defăimare! Da, oameni buni! El mă dă pe mine în judecată pentru defăimare. După ce doi ani de zile mă face în fel şi chip, toată presa e plină de invectivele şi înjurăturile pe care mi le aruncă de la tribuna CGMB şi de oriunde. Nu mai departe de săptămâna trecută m-a jignit în stilu-i propriu, iar acum, ce să vezi? El vrea 10.000 de euro pentru un comentariu de-al meu de pe Facebook, mai vechi de un an. Eu îi ignor toate cele doi ani de zile, că de, preţuim libertatea de exprimare”, a scris consilierul general Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Ciprian Ciucu se declară surprins de faptul că a fost dat în judecată pentru o postare mai veche de un an, iar viceprimarul invocă defăimarea, în condiţiile în care în ultimii doi ani Bădulescu l-a jignit în repetate rânduri în şedinţele de Consiliu General şi el i-a ignorat aceste atacuri. Ciucu vorbeşte despre o formă de presiune şi susţine că această acţiune în instanţă are legătură cu ameninţările primarului Capitalei, Gabriela Firea, care a spus de mai multe ori că dă în judecată opoziţia.

„E o formă de presiune, dincolo de jocul politic. El m-a jignit tot timpul, la fiecare sedinţă. Nu m-am gândit să îl dau în judecată, dar mă dă el acum, după un an de zile. (…) Dar nu spune foarte multe acel comentariu, adică nu poate să invoce defăimarea. Leg acest proces de ameninţările doamnei Firea, care a spus că mă dă în judecată, dar acest lucru nu s-a concretizat”, a declarat Ciucu pentru News.ro.

În acelaşi timp, viceprimarul Aurelian Bădulescu spune că l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu anul trecut, la puţin timp după ce a văzut postarea, şi dă vina pe procedurile judiciare pentru faptul că abia acum cei doi vor fi chemaţi în faţa instanţei.

„El (Ciprian Ciucu – n.r.) ştie foarte bine când a fost dat în judecată, că îi mulţumeşte avocatului. Dar na, dacă nu are ce să scrie într-o zi pe Facebook, mai postează câte o chestie de-asta”, a comentat Bădulescu.

Vicerpimarul a spus că decizia de a-l da în judecată pe Ciucu îi aparţine, fiind un act personal, răspunzând astfel afirmaţiilor consilierului general, care spunea că există o legătură între faptul că a fost dat în judecată, după ce Firea l-a ameninţat de mai multe ori cu acţiuni în instanţă, dar asta nu s-a întâmplat.

„Mi-a spus că am o maşină scumpă. Nu am maşină personală, am o maşină de la primărie”, a spus Aurelian Bădulescu, întrebat despre motivul pentru care s-a simţit deranjat de afirmaţiile consilierului general.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.