Meniu principal

Comuniștii rămân comuniști: Firea, nostalgică după ”Trei culori cunosc pe lume”

Gabriela Firea respinge acuzațiile cu privire a implicarea în concedierea profesoarei Tunegaru

Pesedista Gabriela Firea a transmis, marţi, pe Facebook, un mesaj de Ziua Drapelului, în care a integrat, ca hashtag, un vers din imnul comunist de pe vremea Republicii Socialiste România, respectiv “trei culori cunosc pe lume”.

“Cele trei culori ale drapelului naţional, roşu, galben şi albastru unesc trecutul, prezentul şi viitorul românilor. Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura şi tradiţiile care ne definesc ca popor. Tricolorul înseamnă viaţă, înseamnă soare strălucitor şi înseamnă cer senin. Să-l sărbătorim astăzi cu toţii, aşa cum se cuvine. La mulţi ani, drapel romanesc!”, a scris primarul general al Capitalei, pe Facebook.

Edilul a ataşat postării hashtag-ul “#treiculoricunoscpelume”. “Trei culori” a fost imnul naţional al Republicii Socialiste România din anul 1977 şi până la Revoluţia din 1989.

Marţi, va avea loc un ceremonial militar organizat cu ocazia “Ziua Drapelului”, în Piaţa Tricolorului din Capitală, fiind impuse restricţii de circulaţie în zonă, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.