Meniu principal

Coaliția PSD-ALDE-UDMR va începe să măcelăreacă și Codul penal, în prima zi de doliu național

Comisia ”Iordache”: Președintele CSM este, de drept, președintele secției de judecători

Infama Comisie specială ”Iordache” își va continua, joi, lucrările luând la rând toată legislația din domeniul Justiției, cu scopul deja cunoscut de a o alinia cheremului politicului. Deși va fi prima din cele trei zile de doliu național, pesediștii, aldiștii și udemeriștii par să urmeze îndemnul lui Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că Parlamentul trebuie să continue să muncească chiar și cu Regele Mihai pe catafalcul de la Castelul Peleș.

Astfel, deputatul USR, Stelian Ion, membru al Comisiei ”Iordache”, a anunțat, pe Facebook, că a fost informat despre continuarea, joi, a dezbaterilor pe legislația judiciară, După ce au terminat, la propriu, cele trei legi ale Justiției – Statutul magistraților, organizarea judiciară și   legea de organizare și funcționare a CSM, Iordache și compania vor să dea gata și Codurile penale.

”Tocmai am aflat: mâine, de la ora 11.00, se vor măcelări în Comisia Iordache Codul penal și Codul de procedură penală”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Practic, așa cum s-a întâmplat și miercuri, când Regulamentul Camerei a fost modificat în plen și apoi publicat în Monitorul Oficial fără ca televiziunile să pomenească de mizeriile care s-au petrecut la Parlament, fiind concentrate pe sosirea trupului neînsuflețit al Regelui Mihai în România, coaliția PSD-ALDE-UDMR vrea să profite de doliul național pentru a-și albi penalii. Rețineți: sunt vizate infracțiunile de abuz în serviciu (care ar putea fi dezincriminat), pragul valoric pentru abuz și ce or mai găsi penalii problematic pentru parandărăturile lor.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.