Meniu principal

Coaliția PSD-ALDE-UDMR va începe să măcelăreacă și Codul penal, în prima zi de doliu național

Comisia de la Veneția confirmă: legile justiției nu trebuie modificate!

Infama Comisie specială ”Iordache” își va continua, joi, lucrările luând la rând toată legislația din domeniul Justiției, cu scopul deja cunoscut de a o alinia cheremului politicului. Deși va fi prima din cele trei zile de doliu național, pesediștii, aldiștii și udemeriștii par să urmeze îndemnul lui Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că Parlamentul trebuie să continue să muncească chiar și cu Regele Mihai pe catafalcul de la Castelul Peleș.

Astfel, deputatul USR, Stelian Ion, membru al Comisiei ”Iordache”, a anunțat, pe Facebook, că a fost informat despre continuarea, joi, a dezbaterilor pe legislația judiciară, După ce au terminat, la propriu, cele trei legi ale Justiției – Statutul magistraților, organizarea judiciară și   legea de organizare și funcționare a CSM, Iordache și compania vor să dea gata și Codurile penale.

”Tocmai am aflat: mâine, de la ora 11.00, se vor măcelări în Comisia Iordache Codul penal și Codul de procedură penală”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Practic, așa cum s-a întâmplat și miercuri, când Regulamentul Camerei a fost modificat în plen și apoi publicat în Monitorul Oficial fără ca televiziunile să pomenească de mizeriile care s-au petrecut la Parlament, fiind concentrate pe sosirea trupului neînsuflețit al Regelui Mihai în România, coaliția PSD-ALDE-UDMR vrea să profite de doliul național pentru a-și albi penalii. Rețineți: sunt vizate infracțiunile de abuz în serviciu (care ar putea fi dezincriminat), pragul valoric pentru abuz și ce or mai găsi penalii problematic pentru parandărăturile lor.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.