Meniu principal

”Clienți” de vază la DNA: Valeriu Zgonea și Nicușor Constantinescu, la audieri

Pesedistul Valeriu Zgonea, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, miercuri dimineaţă, la DNA Ploieşti, acesta având, potrivit unor surse judiciare, calitatea de suspect într-un dosar de corupţie. Pe de altă parte, și fostul său coleg din PSD, Nicușor Constantinescu, a fost adus cu duba, tot miercuri dimineața, la DNA Constanţa, pentru a fi audiat.

Valeriu Zgonea, care a deținut și funcția de președinte executiv în PSD, a fost exclus din partid anul trecut, după ce a intrat în conflict cu Liviu Dragnea. Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a sosit la sediul DNA Ploiești însoţit de avocat, iar la intrarea în sediul parchetului nu a dorit să facă declaraţii.

Revenind la Nicușor Constantinescu, acesta a fost adus la DNA cu o dubă, de la penitenciarul Poarta Albă. La sosire, a spus că a fost adus cu o salvare „foarte modernă”, dar nu i s-a comunicat în ce calitate va fi audiat, de martor sau suspect. Ironic, Nicușor Constantinescu a mai spus că nu a fost adus pentru abuz în serviciu, întrucât „a fost dezincriminat”.

(foto: Nasul.tv)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.