Meniu principal

Cioloș către PSD: Principalul obiectiv rămâne acela de a vă face scăpați de efectele legii penale

Dacian Cioloş invită românii să se implice în politică, la toate nivelurile

Dacian Cioloș a afirmat că principalul obiectiv al guvernării PSD-ALDE este acela de a se face scăpați de efectele legii penale. Fostul premier îi solicită prim-ministrului Sorin Grindeanu și președintelui PSD, Liviu Dragnea, să nu ducă România înapoi în anii ’90.

”Prin felul în care a fost făcut azi, demersul grațierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul. Nu bunăstarea românilor, așa cum au clamat înainte și după alegeri. Nu interesul public, cetățenii sau mediul economic. Nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost și rămâne acela de a se face scăpați de efectele legii penale”, a scris Cioloș, pe Facebook.

În opinia sa, reglementările introduse pe furiș nu arată decât dispreț față de cetățeni.

”Nimic altceva nu contează, niciun sacrificiu nu e prea mare: cetățenii care respectă legea, țara, credibilitatea ei, statutul european al României. Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu și cinic”, a spus Cioloș.

Fostul premier susține că PSD-ALDE folosește într-o manieră ”duplicitară” problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupție în România și consideră acest lucru ”inacceptabil”.

”Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceți România înapoi în anii ’90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forță sau aranjamentelor oculte”, a adăugat Dacian Cioloș.

(foto: Bzi.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.