Meniu principal

Cioloș, răspuns pentru Ponta legat de negocierea cu PSD: ”O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult”

Cioloș, despre Dragnea: Acum înțelegem de ce ”ăia de la Bruxelles” sunt ”vinovați”

Fostul premier Dacian Cioloș a infirmat, joi, declarațiile deputatului independent Victor Ponta, precizând că nu a “negociat nimic” cu președintele social-democrat Liviu Dragnea și că nu ar fi acceptat să conducă un Guvern din care să facă parte PSD, după alegerile din decembrie 2016.

“Văd că Victor Ponta a scris că aș fi negociat cu Liviu Dragnea să rămân premier în Guvernul PSD. O asemenea bazaconie n-am mai auzit de mult! Nu numai că nu am negociat nimic cu Liviu Dragnea, dar am spus public, răspicat, de mai multe ori, că nu aș accepta să fiu premier sau altceva într-un Guvern împreună cu PSD, după alegerile din decembrie 2016”, a scris Cioloș, pe Facebook. 

El a adăugat că înaintea scrutinului a explicat “foarte clar” și motivele pentru care nu a candidat, amintind că a acceptat să conducă un Guvern independent care avea, între altele, sarcina să organizeze două rânduri de alegeri.

“Nu puteam fi și arbitru și jucător. Am crezut și cred în continuare că adevărata politică trebuie să fie bazată pe onestitate și pe ținerea cuvântului dat, nu pe minciună și manipulare. Nu înțeleg de ce Victor Ponta lansează astfel de dezinformări pe piață, dar vă asigur că voi continua să fac politică așa cum îmi spune conștiința, cu încredere și privind oamenii în ochi. Altfel, mai bine merg și-mi văd de meseria mea”, a transmis Dacian Cioloș.

Fostul premier Victor Ponta a scris, miercuri, pe Facebook, că, din noiembrie 2015 până în prezent, România a fost condusă de trei Guverne Liviu Dragnea “ascunse în diverse forme”: Guvernul “Cioloș — Dâncu”, Guvernul “Grindeanu — Shhaideh” și Guvernul “Tudose — Shhaideh”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.