Meniu principal

Cioloș, Dragu și Dîncu nu s-au prezentat la audierile din comisiile de buget

Dacian Cioloş invită românii să se implice în politică, la toate nivelurile

Fostul premier, Dacian Cioloș, și foștii miniștri Anca Dragu și Vasile Dîncu (de Finanțe și al Dezvoltării Regionale) nu s-au prezentat, joi, la audierile din cadrul comisiilor reunite de buget-finanțe privind rectificările bugetare de anul trecut.

Fostul vicepremier, Vasile Dîncu, a transmis o scrisoare în care precizează că este plecat din țară, în tip ce Dacian Cioloș și Anca Dragu au trimis un material scris în care explică rectificările bugetare de anul trecut.

“Astăzi, în ședința comisiilor reunite de buget pentru activitate de analiză a modului în care s-au făcut cele două rectificări avem invitați pe Dacian Cioloș, Vasile Dîncu și Anca Dragu. Am primit scrisori de la domniile lor, Vasile Dîncu ne-a informat că în această perioadă este plecat la o activitate științifică în străinătate și își prezintă disponibilitatea de a veni în fața comisiei săptămâna viitoare, în funcție de ce vom stabili noi la comisie. Dacian Cioloș și Anca Dragu apreciază activitatea comisiei, nu se vor prezenta la audieri, ne-au trimis două scrisori și, de asemenea, ne-au trimis un material pe care l-au asumat în care prezintă punctul de vedere al domniilor lor față de cele două rectificări de buget care au avut loc anul trecut”, a declarat președintele Comisiei de buget de la Camera Deputaților, Leonardo Badea.

El a adăugat că materialul transmis de cei doi foști membri ai Guvernului va fi analizat și dezbătut la o altă ședință.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.