Meniu principal

Cioloș, despre grațiere: Dacă liderii majorității nu susțin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?

Dacian Cioloș cere retragerea din Parlament a pachetului de modificare a legilor justiției

După ce PSD a reușit să treacă la vot, în Comisia juridică a Senatului, amendamentul privind grațierea celor condamnați pentru fapte de corupție, atât Liviu Dragnea, cât și premierul Sorin Grindeanu, s-au grăbit să se delimiteze de ceea ce spun că ar fi inițiativa personală a lui Șerban Nicolae. Mai mult, primul dintre aceștia a spus că adoptarea amendamentului nu reprezintă poziția oficială a partidului iar cel de-al doilea a menționat că Executivul continuă să sprijine inițiativa inițială, depusă de Ministerul Justiției.

În acest context, fostul premier, Dacian Cioloș, a postat un mesaj, pe Facebook, prin care se întreabă ce rost mai are acest joc de-a amendamentele dacă liderii partidului de guvernământ susțin că nu sunt de acord cu proprunerile propiilor colegi.    

”Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor care vor să privească spre viitor și sunt trași din când în când de mânecă de cei care par să aibă dificultăți în a se desprinde de trecut. Un Parlament care se respectă și care-și respectă alegătorii ar trebui să dovedească maturitatea și înțelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care îl dorește pentru România. Dacă liderii majorității parlamentare, ai guvernului nu susțin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?”, a scris Dacian Cioloș.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.