Meniu principal

Mihai Chirica, atac frontal la Dragnea: ”Este nevoie de un nou leadership”

Mihai Chirica povestește cum sunt maziliți de Dragnea pesediștii incomozi

Mihai Chirica, vicepreședinte al PSD și primar al Iașiului, s-a declarat nemulțumit de leadership-ul șefului său de partid, Liviu Dragnea, afirmând că dacă ar fi fost mulțumit nu ar mai fi criticat acțiunile din ultima perioadă ale colegilor săi. Chirica a precizat că încă de când Liviu Dragnea a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de premier și-a exprimat nemulțuirea față de decizia luată sigur de șeful PSD.

Cu siguranță trebuie să se întâmple lucruri profunde, să așeze PSD în contextul zilelor de astăzi. Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a spus Chirica, la Digi24.

Mihai Chirica a mai spus că el nu este singurul nemulțumit de Liviu Dragnea și că Liviu Dragnea are acest cec în alb „până când nu pune PSD în pericol”. Mai departe, el a spus că, din punct de vedere sociologic, Dragnea a făcut acest lucru, făcând referire la scăderea din sondaje a partidului după adoptarea OUG 13.

Întrebat ce i-ar spune lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica a răspuns: „România este o Românie nouă. PSD este necesar, pentru că altfel se dezechilibrează scena politică. Este nevoie de un nou leadership. Dacă ne întoarcem înapoi în timp, dezechilibrăm această formațiune politică”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.