Meniu principal

Ce spune Simona Halep despre contractul cu Nike

Australian Open: Simona Halep - Eugenie Bouchard, joi, după ora 10.00

Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat, luni, la plecarea către Doha, că semnarea unui contract cu producătorul american de echipament sportiv Nike era cea mai bună decizie pe care o putea lua.

“Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua. Au cele mai frumaose haine pe care le puteam purta şi sunt mulţumită de termenii financiari ai contractului”, a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, citată de News.ro.

Simona Halep a adăugat că va hotărî la Doha dacă va evolua la Qatar Open, turneu de catgorie Prmier 5, care se desfăşoară în această săptămână.

Simona Halep a confirmat, luni, încheierea unui contract cu producătorul de echipament Nike, printr-un mesaj pe Instagram.

“Just do it (n.r. – fă-o pur şi simplu) – I just did it (n.r. – tocmai am făcut-o)”, a scris Halep, referindu-se la sloganul companiei americane.

Simona Halep, locul 2 WTA, fără sponsor tehnic, s-a antrenat, vineri, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, într-un tricou Nike, alimentând speculaţiile din ultima perioadă, potrivit cărora va semna sau a semnat un contract cu producătorul american de echipament sportiv, care îi mai “îmbracă”, printre alţii, pe Roger Federer, Rafael Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.