Meniu principal

Condamnatul penal Cătălin Rădulescu, maestrul manipulator al protestului PSD de la Pitești

Pentru a arăta activului de partid și celor care i-au votat că încă mai trăiesc, dar și ca să-și mențină adepții sub plapuma manipulării, pesediștii au organizat, la Pitești, un miting la care au participat în jur de 4.000 de persoane. S-a cântat, s-a dansat Hora Unirii iar spre final oamenii au plecat într-un marș, în fața primăriei ajungând, însă, doar circa 300 de persoane.

La miting s-a evidențiat, așa cum era de așteptat, deputatul Cătălin Rădulescu. Deși a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupție, acesta nu a ezitat să-i bage în aceeași oală cu penalii pe toți românii cinstiți.

Mai mult, Cătălin Rădulescu a aplicat binecunoscuta rețetă PSD de manipulare în masă, urlând la cei care îl ascultau că pesediștii au fost votați de jumătate dintre români. Fals, în condițiile în care doar 39% dintre cetățenii cu drept la vot de abia s-au prezentat a urne. Punctul apoteotic a fost, însă, atins de Rădulescu în momentul în care acesta a mai gâdilat nițel naționalismul xenofob promovat, în ultima perioadă, de partidul său și fratele mai mic de la guvernare, ALDE: ”Noi vrem preşedinte român”.  

“Noi nu vrem nimic în ţara asta. Vrem să fim lăsaţi să muncim. Să ne creştem copiii în linişte, nu să fim arestaţi, să transformaţi ţara asta în criminali şi hoţi, că românii nu sunt hoţi. Vrem să fim lăsaţi să facem legi bune pentru oameni, vrem să fim lăsaţi în Parlament, nu să fim luaţi unul câte unul cu dosare, aşa cum a făcut domnul Iohannis şi gaşca lui patru ani de zile. Cu doamna Kovesi în frunte. Ne-au votat românii toţi, 50 la sută dintre români ne-au votat. Ca să ce? Ca să nu putem să stăm în Guvern? Să nu putem să facem salarii şi pensii că aşa vrea un preşedinte neamţ? Noi vrem preşedinte român”, a declarat, pe scenă, deputatul Cătălin Rădulescu.

În data de 12 decembrie 2016, la o zi după ce fusese reales pentru un nou mandat de deputat pe listele PSD Argeş, Cătălin Rădulescu a jignit o ziaristă care lucrează pentru un site local de ştiri. Nemulțumit de o întrebare adresată de aceasta, după încheierea conferinţei de presă, deputatul Cătălin Rădulescu a amenințat-o, în prezenţa mai multor jurnalişti, pe ziarista Liliana Costache: “Tu dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată! Eşti o proastă!” Aceasta i-a replicat: ”Aşa o fi! Oi fi proastă, dar nu condamnată!”. Cătălin Rădulescu a încheiat, din nou, apoteotic: “Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă”.

(foto: Bitpress.ro)

Ți-a plăcut articolul?





Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.