Meniu principal

Cătălin Predoiu nu mai candidează pentru șefia PNL: nimeni nu-l vrea!

Predoiu le cere liberalilor să facă publice afacerile pe care le au cu pesediștii

Fostul ministru al Justiției pe vremea PDL, Cătălin Predoiu, a anunțat, marți, pe Facebook, că se retrage din cursa pentru preşedinţia PNL. Acesta spune că a constatat că oferta sa nu coincide cu vederile liderilor de organizaţii judeţene ale partidului. În traducere liberă, niciunul nu-l vrea șef! 

”Dragi prieteni, am informat acum câteva minute membrii BPN PNL privind faptul că am luat hotărârea să nu depun o moţiune în cadrul Congresului PNL din 17 iunie (…) Am înţeles în acelaşi timp că ceea ce ofer eu pentru funcţia de Preşedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizaţii. Din păcate, mulţi şi-au fixat opţiunile prin semnătură în alb, fără ca textul vreunei moţiuni să fie redactat încă. Un om politic trebuie să fie realist, cu picioarele pe pământ. Politica este arta posibilului într-un context dat. Pentru proiectul propus de mine pentru şefia PNL, acum nu se poate!”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

Potrivit News.ro, la întâlnirea preşedinţilor de organizaţii PNL din Ardeal, din 21 aprilie, Predoiu i-ar fi spus primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, că dacă acesta va candida la preşedinţia partidului, el se va retrage şi îl va susţine.

Potrivit surselor citate, liderii organizaţiilor PNL din Ardeal i-au spus lui Ilie Bolojan că, dacă nu va intra în cursa pentru şefia partidului, ei îl vor susţine pe Ludovic Orban pentru această funcţie.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.