Meniu principal

Cătălin Ivan, despre Congresul PSD: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Cătălin Ivan: În acest moment, sunt 15 parlamentari PSD care nu vor vota moţiunea

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan scrie, sâmbătă, pe Facebook, că nu a urmărit ”aşa-zisul Congres al PSD”, dar constată că ”s-a sinucis cel mai mare partid din Romania”. ”Am ajuns aici din cauza ticaloşiei lui Dragnea, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi”, spune Ivan, care afirmă că este ”prea târziu” pentru rezolvarea problemelor din interiorul PSD.

”Recunosc că nu am urmărit aşa-zisul Congres al PSD. Pentru un membru de partid cu vechime, cu atâtea bătalii duse pentru partid, astăzi a fost o zi foarte tristă. Cu toata tristetea pe care mi-o dă să văd cum s-a sinucis cel mai mare partid din România, observ că absolut tot ce le-am zis colegilor de partid în ultimii trei ani s-a împlinit. Nu sunt ghicitor în stele, dar am preferat să-mi asum riscuri şi să spun când lucrurile mergeau prost în partid în speranţa că se puteau repara înainte să fie foarte târziu”, scrie Cătălin Ivan pe Facebook.

Acesta susţine, însă, că acum este ”prea târziu” pentru remedierea problemelor din interiorul PSD.

”Am ajuns aici din cauza ticaloşiei lui Dragnea, este adevarat, dar şi din cauza laşităţii şi oportunismului celorlalţi”, mai scrie Ivan în mesaj. 

Congresul extraordinar al PSD se desfăşoară, sâmbătă, la Sala Palatului, unde au venit peste 4.000 de delegaţi pentru a alege preşedintele executiv, secretarul general şi cei 16 vicepreşedinţi ai partidului. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.