Meniu principal

Castelul Corvinilor, platou de filmare pentru actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan

Actorii americani Aaron Eckhart și Jeffrey Dean Morgan se află, în aceste zile, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, pentru a filma un spot de promovare a unui joc de strategie online. Filmările se vor încheia în data de 15 ianuarie. În perioada în care echipa de producție va lucra în sălile Casteluilui Corvinilor, accesul publicului vizitator va fi limitat. Cei doi actori au sosit, vineri, în România cu un avion privat care a aterizat pe aeroportul din Sibiu.

“Se filmează un spot publicitar pentru un joc de strategie online. Scenariul prevede ca locație un castel medieval. La Castelul Corvinilor se vor filma câteva dintre secvențele clipului. Echipa de producție a solicitat confidențialitate în legătură cu acest spot”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara, Elena Iancău.

Actorul Aaron Eckhart este cunoscut publicului din România pentru rolurile din filmele “Cod roșu la Casa Albă” (2013), “Cod roșu la Londra” (2016) și “Sully: Miracolul de pe râul Hudson” (2016).

Jeffrey Dean Morgan a jucat în cunoscutul serialele de televiziune “Anatomia lui Grey”, ”The Walking Dead”, dar și în mai multe filme cum sunt “Inamicul din Umbră” (2011) sau “Curierul” (2012).

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.