Meniu principal

Capitalul social al Asirom VIG, majorat cu suma de 84,57 milioane lei

Consiliul ASF a aprobat, miercuri, majorarea capitalului social al Asirom Vienna Insurance Group cu suma de 84,57 milioane lei, măsură cerută de companie în vederea consolidării capacității financiare.

Potrivit unui comunicat al ASF, capitalul social al Asirom VIG a ajuns la 424,939 milioane lei, de la 340,369 milioane de lei.

“Înainte de închiderea exercițiului financiar la 31.12.2016 și de aprobarea majorării de capital, rata de solvabilitate (SCR) era de 155%, iar rata capitalului minim (MCR) era de 449%”, precizează ASF, citată de AGERPRES.

De asemenea, Consiliul ASF a aprobat în ședința de miercuri numirile lui Jean-Yves Roger Marie Le Berre pentru un nou mandat în calitate de membru — vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere la societatea AXA Life Insurance, a lui Bruno Charles Paul Dufraisse în calitate de membru — președinte, a lui Alice Chantal Marie Garcet în calitate de membru — vicepreședinte și a lui Daniel Buta în calitate de membru pentru noi mandate în cadrul directoratului la societatea AXA Life Insurance.

În plus, a fost avizat proiectul de colaborare între Autoritatea de Supraveghere Financiară prin intermediul Entității de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar nonbancar (SAL-Fin) și Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB).

(foto: Profit.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.