Meniu principal

Când va fi gata bugetul de stat pentru anul 2017?

Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, joi, în debutul şedinţei săptămânale de guvern, că Legea bugetului va fi trimisă la Parlament în jurul datei de 25 ianuarie. Pentru aceasta, pimul ministru i-a solicitat ministrului Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, ca începând de vineri să aibă discuţii cu fiecare minister în parte.

„Vă rog ca de mâine (n.r. – vienri) să începeţi să aveţi discuţii cu fiecare minister, să îi programaţi, pe Legea bugetului, astfel încât tot ceea ce înseamnă şi programele fiecărui minister şi programul nostru de guvernare să fie prinse în Legea bugetului şi să putem să ne încadrăm în ceea ce ne-am propus, astfel încât undeva în jur de 23 – 24 – 25 ianuarie să trimitem legea la Parlament. Asta înseamnă că de mâine (n.r. – vineri) veţi începe discuţiile cu fiecare minister în parte”, a spus Grindeanu.

La rândul său, ministrul Finanţelor Publice, Viorel Ştefan, a spus că discuţiile pe Legea bugetului cu ordonatorii de credite vor începe, vineri, la ora 09.00.

„În legătură cu discuţiile cu ordonatorii de credite, în seara aceasta vom comunica tuturor colegilor programul de discuţii, începând cu ora 09.00, mâine dimineaţă (n.r. – vineri). Continuăm sâmbătă – duminică, până terminăm toate discuţiile cu fiecare ordonator, astfel încât duminică după-amiază – duminică seară să avem o imagine foarte clară în legătură cu limitele de cheltuieli”, a afirmat Viorel Ştefan.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.