Meniu principal

Când penibilul nu-i destul: senatoarea PSD agramată revine cu scuze… le fel de agramate!

Senatoarea PSD, Roxana Pațurcă, face ce face și revine în atenția publică cu un nou mesaj, după ce săptămâna trecută a postat recent un mesaj slugarnic la adresa lui Liviu Dragnea, care conținea greșeli gramaticale elementare. Aceasta a dat vina pe un angajat pentru erorile respective.

”Multumesc Sef! Multumesc pentru tot! Azi , e si ziua mea….in Bucuresti! Tu , ai echipa!”, a scris Pațurcă pe Facebook în data de 10 octombrie, într-un mesaj ce conținea virgulă între subiect și predicat.

După ce presa i-a scos în evidență greșelile gramaticale, Pațurcă susține că nu ea este de vină, ci un angajat.

”Pentru ca, in ultimele zile, am devenit tinta multor comentarii pe paginile de socializare, dar si a unor practicanti ai jurnalismului, fiind acuzata de un mesaj agramat postat cu ocazia zilei mele de nastere, desi nu cred ca ar fi nevoie sa dau socoteala in fata unora care chiar sunt certati cu gramatica, dar din respect pentru oamenii de buna credinta si pentru prezentarea, in totalitate, a adevarului, vreau sa fac urmatoarele precizari:

1. Asa cum probabil multi dintre dumneavoastra cunoasteti, iar cei care nu stiti aflati acum, multi dintre cei implicati in foarte multe activitati sociale ori politice nu au, efectiv, timp sa scrie mesaje pe paginile de socializare. Motiv pentru care, adeseori, apeleaza la un om de specialitate care face acest lucru, pe baza dictarilor pe care le transmit respectivele persoane, in mod direct sau prin telefon. Asta am facut si eu, in acea zi care, sa nu uitam, era una foarte tensionata in partidul din care fac parte (iar participarea mea, chiar indirecta, la acest eveniment chiar m-a afectat emotional). Am trimis textul operatorului meu si dupa o perioada de timp (nu foarte lunga) uitandu-ma pe telefon si vazand mesajul, am vazut respectiva greseala motiv pentru ca l-am sunat, imediat, pe operator, rugandu-l sa faca respectiva corectura! Atentie, nu dau vina pe el, se poate intampla oricui, dar am crezut ca am rezolvat-o in termeni utili si eleganti. Ce a urmat? Sub nicio forma nu cred ca multi dintre cei care au reactionat au facut-o cu buna credinta, dar pentru cei care chiar au fost afectati de intregul eveniment, imi cer scuze, cu toata responsabilitatea, cu buna credinta si cu dorinta ca asemenea situatii sa nu se mai repete!

(…) Asadar, toate gandurile bune prietenilor! Si, cat se poate de crestineste- toate urarile de bine, dusmanilor! Eu nu stiu sa urasc!…

P.S. – Si, apropo- “Sef” nu este o greseala ortografica atunci cand “Sef” reprezinta o formula de adresare! In limbajul colocvial, desigur…”, a scris Roxana Pațurcă.

Însă și acest mesaj al senatoarei PSD conține nenumărate virgule puse aiurea, greșelile fiind semnalate de internauți.

Potrivit CV-ului oficial, postat pe site-ul Senatului, Pațurcă a fost profesoară și chiar inspector școlar înainte de a intra în Parlament. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.