Meniu principal

Budescu (FCSB): Este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist al anului

Budescu (FCSB): Este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist al anului

Mijlocașul echipei FCSB, Constantin Budescu, s-a arătat onorat, luni seara, de primirea titlului de cel mai bun jucător al anului 2017, precizând că s-a văzut munca pe care a depus-o în fiecare zi pe teren.

“Mă simt foarte bine, este o onoare să primesc titlul de cel mai bun fotbalist. Munca pe care o depun în fiecare zi s-a văzut și mă bucur că am câștigat acest premiu. Sper ca pe viitor să fac aceleași lucruri bune. Mă motivează aceste premii. Sperăm să câștigăm titlul, dar este devreme să vorbim despre asta. Mai sunt multe meciuri de jucat, urmează play-off-ul unde cu siguranță toate echipele care se califică vor avea șanse la titlu”, a spus Budescu, citat de AGERPRES, premiat în cadrul Galei Fotbalului Românesc de luni seara.

Mijlocașul speră ca fomația sa să câștige meciul cu FC Lugano, programat, joi, pe Arena Națională din București, pentru a încheia pe primul loc în Grupa G a Europa League.

“Sperăm să obținem o victorie și să terminăm grupa pe primul loc. Am fost de la început pe primul loc și ar fi păcat să pierdem prima poziție chiar acum. Eu sunt suspendat din păcate pentru acest meci, dar sper să marcheze unul dintre colegii mei și să câștigăm. Iar în primăvară toate echipele vor fi puternice, nu am un adversar preferat. Nu vom avea un meci ușor”, a menționat Constantin Budescu.

(foto: GSP.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.