Meniu principal

București, Ilfov și Prahova: percheziții la suspecți de cămătărie și deturnare de licitații publice

Percheziții DGA: mai mulți agenți de la Poliția Autostrăzi, suspectați de luare de mită

Structura centrală a DIICOT coordonează, joi, 29 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Prahova, acestea vizând persoane bănuite de constituirea de grup infracţional organizat.

Potrivit unor surse citate de News.ro, grupul ar fi specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă, înşelăciune, deturnarea licitaţiilor publice şi spălare de bani.

”La această oră, polițiștii din cadrul IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT – Structura Centrală, efectuează 29 de percheziții domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, la persoane bănuite de constituirea de grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de camătă, înșelăciune, deturnarea licitațiilor publice și spălare de bani”, a informat IGPR.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – IGPR și a Biroului Tehnic de Criminalistică din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.