Meniu principal

Beyonce, ținta preferată a fotografilor la All-Star Game-ul american

Beyonce va naşte acasă, unde şi-a amenajat propriul salon de maternitate

Artista american Beyonce a asistat, în weekend-ul trecut, împreună cu soțul său, Jay Z, și fiica lor, Blue Ivy Carter, în vârstă de 5 ani, la celebrul NBA All-Star Game. Printre vedetele care nu au ratat cel mai așteptat meci al sezonului s-au numărat John Legend, Ronaldinho, Daveed Diggs, Jon Batiste, Spike Lee, Anthony Anderson.

Beyonce a fost, însă, de departe, ținta fotografilor, mai ales după ce a anunțat, cu câteva săptămâni în urmă, că este din nou însărcinată, de această dată cu gemeni. Diva americană a venit îmbrăcată într-un tricou care îi reliefa burtica și o pereche de jenși deșirați. Cântăreața a purtat pe deasupra un kimono din mătase cu imprimeu tigru a casei Gucci, o creație ce face parte din colecția primăvară 2017 a firmei.

La începutul acestei luni, Beyonce, în vârstă de 35 de ani, a anunţat pe contul său de Instagram că este din nou însărcinată şi că ea şi soţul ei, rapperul Jay Z, vor deveni părinţi de gemeni în acest an. 

”Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscătări pentru faptul că familia noastră se va mări cu alţi doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine”, a spus Beyonce.

Mesajul vedetei americane a devenit principalul subiect de discuţii pe Twitter şi a generat peste 500.000 de mesaje pe această reţea de socializare în prima oră după ce a fost publicat. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.