Meniu principal

Berlinale 2017: “Ana, mon amour”, de Călin Peter Netzer, proiecţie de gală, vineri seară

Filmul “Ana, mon amour”, regizat de Călin Peter Netzer, câştigător al premiului „Ursul de Aur” în 2013, cu pelicula „Poziţia Copilului”, a avut parte de o proiecţie de gală, vineri seară, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Potrivit criticilor, filmul are șanse reale în cursa pentru ”Ursul de Aur” din acest an.

În frunte cu regizorul Călin Peter Netzer, echipa filmului „Ana, mon amour”, formată din actorii Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu, producătoarea Oana Iancu şi directorul de imagine Andrei Butică, a păşit pe covorul roşu, vineri seara. 

”Ana, mon amour” s-a bucurat de privilegiul de a fi ultimul film proiectat în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului festival de la Berlin. Pelicula va putea fi vizionată pe marile ecrane din România din data de 3 martie.

Echipa filmului prezentă la Berlin este întregită de: Iulia Lumânare (scenarist), Cezar-Paul Bădescu (scriitor), Codin Maticiuc (co-producător), Dana Bunescu (montaj), actorii: Vlad Ivanov şi Adrian Titieni, precum şi de: Jonas Katzenstein (producător), Leo Maximilian (producător), Stendebach Philipp (line producer), Zana Michel (producător), Sophie Dulac (producător) şi Alice Ormières (coordonator de producţie). Deplasarea la Berlin a echipei proiectului “Ana, mon amour” a fost sprijinită de către Institutul Cultural Român.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.