Meniu principal

Belgia şi Anglia își dispută locul 3 la Cupa Mondială din Rusia

Belgia şi Anglia își dispută locul 3 la Cupa Mondială din Rusia

Echipele naționale ale Belgiei şi Angliei se întâlnesc astăzi, de la ora 17.00, la Sankt Petersburg, în meciul pentru locul 3 la Cupa Mondială din Rusia.

Este a doua întâlnire între Belgia şi Anglia la competiţia din Rusia, după ce ele au făcut parte din grupa G, când belgienii s-au impus, scor 1-0. Belgia, care a câştigat grupa G, a mai învins Panama, scor 3-0, şi Tunisia, scor 5-2. Anglia a trecut de în grupă de Tunisia, scor 2-1, şi Panama, scor 6-1.

În optimi, Belgia a învins Japonia, scor 3-2, iar Anglia a trecut de Columbia, la loviturile de departajare, scor 4-3. Belgia s-a impus în sferturi în faţa Braziliei, scor 2-1, iar Anglia a învins Suedia, scor 2-0.

În semifinale, Belgia a fost învinsă de Franţa, scor 1-0, iar Anglia a pierdut după prelungiri cu naţionala Croaţiei scor 1-2.

Belgia a mai jucat pentru locul 3 la CM din 1986, când a fost învinsă de Franţa. Anglia a fost campioană mondială în 1966 şi a mai evoluat în meciul pentru locul 3 în 1990, când a fost învinsă de Italia, scor 2-1.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.