Meniu principal

Procurori: La Bamboo se efectuează cercetări pivind infracțiunea de distrugere din culpă

Potrivit Biroului de presă al ISU București-Ilfov, peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste șase ore, pentru stingerea incendiului izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Bamboo, din Capitală. Localul a fost distrus.

Cinci persoane mai sunt internate, în momentul de față, din cele 44 care s-au prezentat la Unitățile de Primire Urgențe ale mai multor spitale din Capitală, unele aduse cu ambulanța, altele sosind cu mijloace proprii de deplasare.

Angajați și clienți ai Clubului Bamboo sunt audiați, în acest moment, la Poliția Capitalei, au precizat oficiali ai Direcției Generale a Poliției Municipiului București.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București efectuează urmărirea penală privind infracțiunea de distrugere din culpă (având ca urmare vătămarea mai multor persoane), după incendiul produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Clubul Bamboo.

“Cercetările sunt efectuate de doi procurori criminaliști din cadrul Secției de urmărire penală și de ofițeri din cadrul Serviciului Omoruri. În cauză, a fost asigurat perimetrul de interes și a fost inițiată cercetarea la fața locului. Continuarea acestei activități este influențată de faptul că incendiul nu a fost stins în totalitate până în prezent, precum și de faptul că pericolul de prăbușire a structurii nu a fost înlăturat”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă.

(foto: Europafm.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.