Meniu principal

Băiețelul din Teleorman salvat din puț de pompieri este vioi și se joacă

Băiețelul din Teleorman salvat din puț de pompieri este vioi și se joacă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului “Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, citată de News.ro, starea copilului de un an și ot luni care a căzut într-un puţ din Teleorman cu aproape zece zile în urmă, scos de pompieri după aproape 11 ore de stat în apa rece, este din ce în ce mai bună. Băiețelul se joacă şi este vioi, însă primeşte în continuare tratament pentru bronhopneumonie.

“Evoluţia stării copilului este bună. Copilul se joacă, este vesel, aleargă prin salon. În prezent, copilul urmează tratament pentru bronhopneumonie, primeşte antibiotic, inhalant pentru respiraţie şi medicamente pentru tuse”, a explicat Raluca Alexandru.

Copilul este supravegheat de echipa medicală, care va stabili şi data externării. Pe de altă parte, managerul Spitalului “Grigore Alexandrescu” , prof. dr. Dan Enescu, vorbeşte despre acest caz ca despre o minune.

“Ca medic, vedem minuni. Copilul acesta este o minune. În curând va putea fi externat”, a mai spus  profesorul Enescu.

Copilul a căzut, în urmă cu aproape zece zile, în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman şi a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după zece ore de către echipele de intervenţie.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.