Meniu principal

Autostrada A2, deschisă integral. CFR continuă să anuleze trenuri

Ninge pe A1, A2, A3 şi A4, însă nu sunt probleme de trafic

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) a anunțat, joi dimineață, că Autostrada A2 este deschisă integral pentru toate categoriile de vehicule. De asemenea, se poate circula pe DN 3, Lehliu Gară-Chiciu.

”Menționăm că se circulă în condiții de iarnă și este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360, de pe site-ul companiei de drumuri sau de pe paginile de Facebook și Twitter.

Pe de altă parte, CFR Călători a anunțat decizia privind anulare a 30 de trenuri Regio care ar fi trebuit să circule în județele Constanța și Ialomița, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Potrivit Administrației Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galați, circulația navelor maritime la bara Sulina va continua joi să fie închisă, tot din cauza condițiilor hidrometeorologice nefavorabile.

(foto: Telegrafonline.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.