Meniu principal

Autostrada A2 a fost redată circulaţiei pe tronsonul Bucureşti-Lehliu, pe ambele căi

Ninge pe A1, A2, A3 şi A4, însă nu sunt probleme de trafic

Circulaţia rutieră pe sensul către Constanţa al Autostrăzii 2 Bucureşti – Constanţa a fost reluată între Capitală şi Lehliu-Gară, pe tronsonul kilometric 12 – 64, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanţii la trafic că începând cu ora 19.30 a fost reluată circulaţia rutieră pe autostrada A2, tronsonul Bucureşti-Lehiu, Calea II, astfel că în acest moment sunt deschise ambele căi de rulare.

„Reamintim că în continuare circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă şi că este absolut necesar ca toţi conducătorii auto să respecte indicaţiile şi recomandările Poliţiei Rutiere”, precizează CNAIR, într-un comunicat transmis sâmbătă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de Twitter, @CNADNR.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.