Meniu principal

Autobuzele Gabrielei Firea mai așteaptă până în martie 2018

Firea a promis transport gratuit cu autobuzul, RATB începe să verifice biletele la urcare!

Primăria Capitalei a decis să prelungească până în data de 10 martie 2018 perioada de analiză a ofertelor la licitaţia pentru achiziţia celor 400 de autobuze Euro 6. Municipalitatea susţine că prelungirea termenului este necesară din cauza „procesului de evaluare laborios”. Patru companii au participat la licitaţia care s-a încheiat în 10 noiembrie.

„Având în vedere că în data de 5 decembrie a expirat perioada de 25 de zile de evaluare a ofertelor pentru licitaţia organizată de PMB, în vederea achiziţionării de autobuze, municipalitatea anunţă că, potrivit art. 227 alin. 3 din Legea 99/2016, această perioadă de evaluare se prelungeşte (pe durata de valabilitate a ofertelor) până cel mai târziu pe data de 10 martie 2018. Este important de subliniat că procedura se poate finaliza oricând în acest interval”, anunţă Primăria Capitalei.

Municipalitatea susţine că această prelungire este necesară pentru că procesul de evaluare este „laborios”, iar volumul de documente ce trebuie analizate este foarte mare.

Perioada de depunere a ofertelor la licitaţia organizată de Primăria Capitalei pentru cumpărarea a 400 de autobuze urbane Euro 6 s-a încheiat în 10 noiembrie, iar companiile participante sunt KARSAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET A.S, MAN TRUCK&BUS AG, MERCEDES BENZ ROMANIA SRL şi OTOKAR EUROPE.

Licitaţia iniţială, unde au depus oferte 15 companii, a fost lansată în 3 iulie, valoarea estimată a contractului fiind de peste 510 milioane de lei, însă oferta a fost anulată automat de SEAP din cauza unor “disfuncţionalităţi tehnice”, aşa cum a anunţat ulterior PMB. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.