Meniu principal

Audierile în cazul incendiului de la Bamboo continuă, la Serviciul Omoruri

Duminică vor continua audierile în dosarul incendiului de la Bamboo, care a mistuit clubul de pe malul lacului Tei, din Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În total, vorbim despre15-20 de persoane chemate la audieri.

Conform anchetatorilor, au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei un număr de 15-20 persoane, printre care administratorul, angajați și clienți ai clubului Bamboo.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliției Capitalei.

În urma incendiului din noaptea de vineri spre sâmbătă, clubul a ars în totalitate, clădirea fiind prăbușită în cea mai mare proporție. Popmpierilor le-a luat mai bine de șase ore pentru a stinge flăcările. Peste 40 de persoane au ajuns la spital. Niciuna nu a suferint, însă, arsuri, ci doar intoxicație cu fum, respectiv hipotermie. În momentul izbucnirii flăcărilor (în jur de 03.30), în incinta localului erau sute de petrecăreți.

(foto: Europafm.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.