Meniu principal

ASA Tg. Mureș a câștigat cu 3-0 meciul cu Pandurii, la masa verde

Comisia de Disciplină da LPF a decis, miercuri, să acorde victoria la masa verde formației ASA Târgu Mureș în meciul de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, din data de 18 decembrie, întrerupt din cauza refuzului jucătorilor echipei oaspete de a mai ieși pe teren.

În plus, gruparea gorjeană a primit și o penalitate sportivă în valoare de 113.400 de lei. În momentulîntreruperii meciului, ASA Tg. Mureș conducea cu 2-0, prin golurile marcate de Gabriel Mureșan (min. 19) și Vlad Morar (min. 37).

”În baza art. 79.6 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancționează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu forfait (3-0) în favoarea echipei FC ASA 2013 Tg. Mureș, scăderea a trei puncte în clasament și o penalitate sportivă de 113.400 lei”, se arată în soluția comisiei publicată, miercuri, pe site-ul oficial al LPF.

Meciul ASA Târgu Mureș — Pandurii Târgu Jiu, din 18 decembrie, contând pentru etapa a 21-a a Ligii I, a fost întrerupt după pauză de arbitrul Marius Avram, oaspeții refuzând să mai iasă pe teren din cauza gheții de pe suprafața de joc.

(foto: Huff.ro)

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.