Meniu principal

Arșinel, după audierea la DIICOT: Sentimentele mele faţă de medicul Mihai Lucan nu s-au schimbat

Actorul Alexandru Arşinel, dus la Spitalul Universitar din Capitală

UPDATE: Actorul Alexandru Arşinel a declarat, la ieşirea de la DIICOT, unde a fost audiat timp de aproximativ patru ore în dosarul medicului Mihai Lucan, că a încercat, “în măsura amintirilor”, să răspundă întrebărilor procurorilor.

“Am încercat, în măsura amintirilor, să răspund procurorilor. Adta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de medicul Lucan s-au schimbat. Rămâne un om pe care îl voi aprecia şi îi voi purta recunoştinţă”, a afirmat Arşinel.

Alexandru Arşinel este audiat în calitate de martor, joi dimineață, de procurorii DIICOT, în dosarul medicului Mihai Lucan. Actorul a fost acuzat că ar fi beneficiat de tratament preferenţial în 2013, când a fost supus unui transplant renal, la câteva zile după ce a fost trecut pe lista de aşteptare a bolnavilor, informează News.ro.

În data de 4 ianuarie, Arşinel spunea că nu cunoaşte nimic despre acuzaţiile aduse medicului Mihai Lucan, afirmând că se profită de notorietatea sa de persoană publică. 

“Mă bucur că ajung la o biserică şi pot să aprind o lumânare pentru doctorul Lucan care m-a salvat”, a declarat Alexandru Arşinel.

El mai spunea că nu cunoaşte acuzaţiile şi că nu îşi dă seama ce se întâmplă.

“Întâmplarea face că am un nume care rezonează într-un anumit fel şi jigodiile profită de treaba asta”, a subliniat Arşinel.

Întrebat dacă acest lucru a contat la transplant, actorul a spus că starea sa gravă de sănătate a fost cea care a contat: “A contat că mai funcţionam 7% cu rinichii”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.