Meniu principal

Arena Națională va găzdui meciuri din Grupa C a EURO 2020

Arena Națională va găzdui meciuri din Grupa C a EURO 2020

Potrivit tragerii la sorți care a avut loc joi, Arena Națională din București va găzdui meciuri din Grupa C a EURO 2020, informează AGERPRES.

Meciurile din Grupa C a EURO 2020 se vor disputa la Amsterdam și București, a indicat UEFA. Partidele din Grupa A vor fi găzduite de Roma și Baku, cele din Grupa B vor avea loc la Sankt Petersburg și Copenhaga, meciurile din Grupa D se vor juca la Londra și Glasgow. Întâlnirile din Grupa E se vor desfășura la Bilbao și Dublin, iar cele din Grupa F, la Munchen și Budapesta. Dacă România se va califica la turneul final, tricolorii vor disputa cel puțin două meciuri pe Arena Națională din București.

Meciul de deschidere a competiției va avea loc pe Stadionul Olimpic din Roma.

UEFA a retras, joi, capitalei Belgiei, Bruxelles, organizarea a patru meciuri de la EURO 2020 și a decis că acestea vor avea loc pe stadionul londonez Wembley, a anunțat președintele forului fotbalistic european, Aleksander Ceferin, informează AFP și BBC.  Comitetul executiv al UEFA a decis “în unanimitate” să retragă aceste patru meciuri orașului Bruxelles, deoarece organizatorii belgieni nu au putut garanta că stadionul, aflat în faza de proiect, va fi gata la timp, a declarat Ceferin. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.