Meniu principal

Andreea Răducan: Organizarea Europenelor la Cluj este un bun restart pentru gimnastica românească

Fosta campioană mondială și olimpică, Andreea Răducan, a declarat că organizarea Campionatelor Europene la Cluj-Napoca (19-23 aprilie) reprezintă “un bun restart” pentru gimnastica românească, informează AGERPRES.

“Vreau să privesc partea pozitivă a acestui eveniment și să mă gândesc că organizarea Campionatelor Europene la Cluj este un bun restart pentru gimnastica românească. Poate va fi o motivație în plus pentru fetele și băieții noștri. Este nevoie să privim cu un pic mai mult optimism și să le dăm mai multă încredere celor care concurează. Nici mie când concuram nu mi-ar fi plăcut să spună că nu sunt mari așteptări de la delegația României. Nu cred că asta înseamnă încurajare. Eu nu pot să spun că oricum nu avem rezultate, bine că organizăm Campionatele Europene. Nu, trebuie să fim toți alături de delegația României pentru că munca pe care sportivii o depun în sală nu este una la îndemâna oricui. Faptul că sunt alte probleme adiacente ce țin de infrastructură sau de un bun management nu trebuie lăsat în cârca sportivilor sau antrenorilor. Vom fi alături de fete și le vom ține pumnii la Campionatul European de la Cluj”.

Andreea Răducan, în prezent președintă a Fundației Olimpice Române, a menționat că nu dorește să facă un pronostic privind numărul de medalii pe care îl ca obține delegația României la CE 2017.

(foto: Businessmagazin.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.