Meniu principal

Andreea Lambru: de pe ”Canapeaua lui Crin”, într-o funcție importantă în Guvernul Grindeanu

Andreea Lambru se va ocupa de un domeniu strategic

Premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Ioana-Andreea Lambru în funcția de secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Aceasta este membru ALDE și se află pentru a doua oară în carieră în această poziție privilegiată. La finele anului 2012, propusă fiind de liberali (pe timpul USL), l-a înlocuit pe Dan Mihalache în Guvernul Victor Ponta.

La vremea respectivă, Andreea Lambru avea doar 27 de ani, tinerețea sa iscând speculații cu privire la modul în care aceasta a avansat n politică. Potrivit B1 TV, în PNL, Andreei Lambru era cunoscută pentru relaţiile intime şi scandalurile în care a fost implicată în partid. 

Andreea Lambru ar fi avut o legătură amoroasă cu Mihai Bălăşescu, decedat între timp, pe vremea când acesta era secretar general adjunct al PNL. Bălășesc s-a lăudat, într-o înregistrare devenită publică, despre modul ”eficient” în care era folosită canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, președintele de atunci al partidului. După scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.

Potrivit site-ului B1 TV, în 2012, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu, în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani. În 2014, presa tabloidă a sugerat că Andreea Lambru ar fi avut o relație și cu Liviu Dragnea, acualul președinte al PSD.

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.