Meniu principal

Andreea Cosma, circ în instanță, la procesul de corupție al tatălui și fratelui său

Beizadeaua Andreea Cosma, greu cu cititul

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, a afirmat, luni, la instanţa supremă, unde s-a prezentat la ultimul termen al procesului în care a fost condamnat în primă instanță pentru fapte de corupţie, că nu îi este frică pentru că dosarul are la bază probe false. Tatăl său, fostul baron PSD de Prahova, Mircea Cosma, a refuzat să răspundă la întrebîrile jurnaliștilor, afirmând că este obosit. La sediul ÎCCJ s-a prezentat și Andreea Cosma, care a spus că a venit pentru a-şi susţine familia, dar şi pe alţi cetăţeni care au reclamat abuzuri ale procurorilor, precum Sebastian Ghiţă.

“Consider că la Înalta Curte se face justiţie şi nu dăm interviu aici. Momentan, azi, nu vreau să răspund la nicio întrebare. Nu mi-e frică, de-asta mă aflu aici”, a spus Vlad Cosma, la sosirea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

La ÎCCJ a venit şi deputatul PSD, Andreea Cosma, care a reluat acuzaţiile la adresa procurorilor din DNA Ploieşti, în special a lui Mircea Negulescu, despre care a spus că le-a distrus viaţa, în ultimii patru ani, şi că este “un om inuman”.

Andreea Cosma a mai spus că îi va solicita ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, printr-o scrisoare, identificarea persoanelor care îi trimit mesaje telefonice de ameninţare.

“Eu sunt sora lui Vlad Cosma şi fiica lui Mircea Cosma, deci e normal să fiu alături de familia mea. În al doilea rând, sunt deputat ales de Prahova. Şi tatăl meu, şi fratele meu, şi Ghiţă Sebastian, şi Savu Daniel, şi mulţi alţii care au apărut la televizor, şi şeful de la DGA şi Cristi Tudorel, care au vrut să fie ars de Negulescu, sunt cetăţeni ai judeţului Prahova. Ei au aşteptări de la mine, sunt membru în Parlament, să le respect drepturile şi libertăţile. Nu e normal?”, a declarat Andreea Cosma.

Procesul lui Vlad şi Mircea Cosma este judecat de un complet de cinci judecători.

În ultima perioadă, Vlad Cosma a prezentat mai multe înregistrări audio, vrând să demonstreze că procurorii de la DNA Ploieşti, care au instrumentat dosarele în care este cercetat, alături de membri ai familiei sale, ar fi falsificat probe.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.