Meniu principal

Ancheta FBI privind amestecul Rusiei în alegeri continuă în pofida demiterii lui James Comey

Trump, în corzi: i-ar fi cerut fostului şef al FBI să oprească ancheta împotriva lui Michael Flynn

Directorul interimar al FBI, Andrew McCabe, a dat asigurări, în Congres, că ancheta privind amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA continuă, în pofida demiterii de către Donald Trump a fostului director FBI, James Comey, relatează agenția AFP, citată de AGERPRES.

”Ancheta continuă indiferent de circumstanțe, indiferent de decizii. Nu a existat nicio încercare de a împiedica investigația noastră până acum. Nu îi putem opri pe agenții FBI să facă ceea ce trebuie, să-i protejeze pe americani și să apere Constituția”, a declarat Andrew McCabe în cadrul unei audieri în Senat.

Această audiere este prima apariție publică a lui Andrew McCabe, care a preluat conducerea poliției federale americane în locul lui James Comey, concediat brusc, marți, de președintele american Donald Trump.

Audierea în fața Comitetului pentru Serviciile de Informații al Senatului SUA, care se ocupă cu amenințările la nivel mondial, a inclus de asemenea cinci oficiali de rang înalt ai serviciilor de informații americane, între care directorii CIA și NSA. James Comey trebuia inițial să participe și el la audieri.

Ți-a plăcut articolul?





Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.