Meniu principal

ANAF a aplicat amenzi de peste 2,6 milioane de lei în centrele comerciale din Capitală

ANAF a aplicat amenzi de peste 2,6 milioane de lei în centrele comerciale din Capitală

Direcţia antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) a efectuat, în perioada 28 martie – 4 aprilie, în Ilfov şi Bucureşti, acţiuni de control în cadrul cărora au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 2,6 milioane de lei, a anunţat instituția.

Inspectorii antifraudă au verificat 107 contribuabili, fiind aplicate amenzi contravenţionale în sumă totală de 1,56 milioane lei şi fiind confiscate sume numerar, venituri ilicite şi bunuri a căror provenienţă nu a fost justificată, în valoare totală de 241.958 lei, potrivit ANAF.

În plus, în 4 aprilie, inspectorii antifraudă au desfăşurat o amplă acţiune de control în complexul comercial Europa, din Bucureşti.

”Acţiunea de control a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei Române pe toată perioada desfăşurării. În cadrul acestei acţiuni au fost verificaţi 45 contribuabili, au fost aplicate amenzi contravenţionale în valoare totală de 586.000 lei şi s-a dispus confiscarea unor sume (numerar) şi bunuri a căror provenienţă nu a fost justificată în valoare totală de 295.300 lei”, se arată în comunicat.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.