Meniu principal

Alin Petrache vizează un nou mandat de președinte al Federației Române de Rugby

Alin Petrache, fost președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în prezent director general interimar al clubului CSM București, va candida pentru un nou mandat în fruntea Federației Române de Rugby (FRR).

Potrivit site-ului FRR, Comisia de validare a candidaturilor pentru ocuparea funcțiilor Biroului Federal al FRR s-a întrunit, joi, și a verificat dosarele candidaților, fiind validată candidatura lui Alin Petrache pentru funcția de președinte, singura de altfel pentru acest post.

Pentru funcțiile de vicepreședinte au fost validate dosarele lui Haralambie Dumitraș (actualul președinte al FRR), Călin Matei, Bogdan Marinescu și Mircea Copaci.

Pentru funcția de membru în Biroul Federal vor candida Corneliu Negruț, Eserghep Gihan Erdal, Mihail Daniel Mitrea, Nicolae Manolache, Octavian Mădălin Bunoiu, Corneliu Ghenea și Paul Dorian Secuianu.

La ”membri din partea cluburilor de seniori și rugby feminin” au fost validate dosarele lui Ștefan Demci și Bogdan Adrian Șaramet, la ”membri din partea cluburilor de juniori și copii” vor candida Nicolae Manolache și Marius Macra, iar ca reprezentant al AJR-urilor și AMRB — Ciprian Popa.

Candidații validați vor fi supuși votului Adunării Generale de Alegeri pe 8 februarie. Alin Petrache a mai fost președintele FRR în perioada 2009-2014.

(foto: Vivafm.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.