Meniu principal

Zeci de tone de alimente pentru locuitorii izolați din Delta Dunării

Remorcherul ”Mamaia 2”, al Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați, și nava ”Moldova”, a societății Navrom, au transportat, marți, din municipiul Tulcea în localitățile izolate din Delta Dunării 65 tone de alimente și 273 de butelii, informează AGERPRES.

Nava fluvială ”Moldova”, care a avut la bord 121 de persoane, a transportat în Delta Dunării cea mai mare cantitate de alimente, 50 de tone.

Remorcherul ”Mamaia 2” s-a aflat la adoua misiune umanitară din ultima săptămână și a transportat 15 tone de alimente și 273 de butelii cu gaz lichefiat, pentru această încărcătură primind aviz special de transport.

”Pentru Mila 23, călătorii au fost debarcați la Crișan, o navă a noastră i-a transportat până la mila 18, de unde Primăria comunei Crișan i-a preluat pentru a-i duce în sate, pe dig. Totodată, nava Moldova are ca misiune descărcarea mărfurilor pentru comuna C.A. Rosetti pe brațul stâng al Dunării, vizavi de orașul Sulina, produsele alimentare putând fi transportate apoi pe dig, până în satul Periprava”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general al societății Navrom Delta S.A., Nicolae Chichi.

(foto: Navromdelta.ro)

 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.