Meniu principal

Adrian Popa (FCSB) anunță că va semna cu echipa engleză Reading

Adrian Popa, jucător al vicecampioanei României, FCSB, a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că va semna sâmbătă un contract cu formația engleză de ligă secundă Reading FC.

”A venit și ziua asta. Din 2012 am simțit că mi-am împlinit visul pe care îl aveam de când eram copil. Să joc în tricoul roș-albastru, pentru echipa mea de suflet, FC Steaua București. Am dat totul pentru voi și pentru cele două culori de fiecare dată când am intrat în teren și nu voi uita niciun moment petrecut la acest club. Dar astăzi, a venit ziua în care vă anunț că voi pleca. Mâine, voi semna cu Reading Football Club, pentru care voi juca în următorii ani. Sufletul meu va rămâne alături de toată suflarea roș-albastră și îmi doresc ca foștii mei colegi să-mi păstreze o medalie de campion la sfârșitul sezonului. De asemenea, îmi doresc să se rezolve această situație în care se află clubul acum, iar suporterii să se întoarcă alături de echipă, să fie o familie așa cum am fost mereu, și la bine, și la greu”, a spus Adi Popa.

Extrema dreaptă a formației lui Reghecampf și a echipei naționale, în vârstă de 28 de ani, nu a exclus însă posibilitatea de a reveni în viitor la FCSB.

(foto: GSP.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.