Meniu principal

Actorul Michael Douglas se apără de acuzațiile de hărţuire sexuală

Actorul Michael Douglas se apără de acuzațiile de hărţuire sexuală

Michael Douglas este acuzat de hărţuire sexuală într-un articol care urmează să fie publicat, iar actorul american spune că a simţit nevoia să vorbească despre presupusul incident care a avut loc în urmă cu 30 de ani, numindu-l ”un coşmar”, înainte ca acesta să apară în presă. Douglas a spus că o fostă angajată l-a acuzat că a hărţuit-o sexual în urmă cu 30 de ani.

„Este o minciună, o fabricaţie, nu conţine niciun fir de adevăr”, a declarat el pentru Deadline.

Douglas a precizat că a fost contactat de avocatul său în luna decembrie, care i-a spus că în presă urmează să apară un articol legat de acuzaţiile pe care i le aduce femeia.

În plus, el ar fi pus-o pe o listă neagră, astfel încât ea să nu se poată angaja în altă parte, ar fi folosit un „limbaj colorat” de faţă cu ea şi i-a vorbit „grosolan” în conversaţii private cu prietenii lui.

„Este foarte dureros”, a mai spus Douglas, descriind situaţia drept „un coşmar”.

„Mă mândresc cu reputaţia mea în industrie, să nu mai menţionez lunga istorie a tatălui meu şi restul. Nu am secrete. Sunt uluit de faptul că, după 32 de ani, apare chestia asta. Am lucrat cu femei toată viaţa. Nu a fost nicio problemă”, a spus Michael Douglas.

El a menţionat şi faptul că, împotriva lui, nu există nicio dovadă: „Nu-mi pot imagina decât că asta a apărut acum pentru a răni pe cineva sau pentru ca cineva să beneficieze de vreun contract de la o editură, pentru a scrie ceva despre mine”.

„Susţin mişcarea #Metoo cu toată inima. Am susţinut mereu femeile. Acesta este un tip de pas care poate cauza mişcării. Să fii acuzat, fără a avea şansa de a te apăra la tribunal, să nu ai informaţia în faţa ta, să fi capabil să argumentezi sau să te aperi. Nu existănicio şansă să văd o dovadă din partea acuzatoarei. Mă îngrijorează”, a spus Michael Douglas.

Michael Douglas spune că are sprijinul familiei lui şi al studiourilor cu care lucrează în prezent, însă a recunoscut că a fost „temător” în această privinţă.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.