Meniu principal

A noua zi de proteste, 8.000 de oameni îndură în Piața Victoriei ninsoarea puternică

UPDATE Aproximativ 8.000 de oameni au ieșit, și în seara zilei de miercuri, să protesteze, în Piața Victoriei, împotriva Guvernului, în carespun că nu mai au încredere. Și în alte orașe ale țării, cetățenii dezamăgiți de adoptarea Ordonanței prin care se intenționa dezincriminarea abuzului în serviciu au ieșit să protesteze. Sunt peste 4.000 la Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu sau Timișoara.

Circa 500 de persoane protestează, și în această seară, în fața Guvernului. Încă de dimineață, cei care încă cred că este nevoie de un semnal dat din stradă Guvernului cu privire la faptul că mulți dintre cetățeni și-au peirdut încrederea în Executiv după adoptarea OUG privind dezincriminarea abuzului în serviciu.

Încă de dimineață, primii doi manifestanță care au ajuns în Piața Victoriei au decis să marcheze într-un mod inedit faptul că flacăra protestului încă arde. Aceștia au scris, pe zăpadă, ”Rezist”.

Între timp, ninsoarea s-a întețit iar locul în care se adun manifestanții a fost acoperit de zăpadă. După-amiaza, cetățenii au venit cu lopeți și au trecut la deszăpezit. Este frig iar să stai ore în șir cu picioarele în zăpadă este un real pericol. 

(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.